Home

Over DuoFinance

Diensten

Over DuoFinance

DuoFinance is een onderneming gestart in 2000. In april van dat jaar hebben wij, Robin Plug en DaniŽlle Rietveld, de stap gewaagd en zijn een administratiekantoor begonnen. Beiden waren we op dat moment werkzaam in de accountancy, dus met al wat jaren ervaring op het gebied van de administratieve dienstverlening. Inmiddels zijn wij al meerdere jaren als administratiekantoor gevestigd in Haarlem en verzorgen voor een brede branche de administratie en de daarbij behorende fiscale aangiftes. In ons klantenpakket zitten o.a. schildersbedrijven, onderhoudsbedrijven, schoonheidsspecialisten. Ieder van deze bedrijven heeft zijn eigen vorm van informatiebehoefte en wensen op het gebied van de diensten.

We streven ernaar om onze dienstverlening een personal touch te geven. Dit willen wij bereiken door op regelmatige basis contact met u te houden en u dan ook op de hoogte te brengen van de veranderingen op zowel administratief als fiscaal gebied die voor u van toepassing zijn. Niet alleen in uw eigen onderneming, maar ook in de veranderende regelgeving.

Voor ondernemers verzorgen wij dus de administratie, deze wordt vervolgens door ons uitgewerkt tot een jaarrekening en (eventuele) publicatiestukken en de benodigde fiscale aangiftes.

Ons adres:

A. Hofmanweg 5A

2036 BH  HAARLEM

 

T: (023) 532 31 03

 

E: info@duofinance.nl

Je kan het doen, je kan het laten en je kan het laten doen!