Home

Over DuoFinance

Diensten

Diensten

Voor onder andere ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf verzorgen wij de administratie. U levert uw administratie aan, wij verwerken de administratie en verzorgen vervolgens de aangifte omzetbelasting voor u.

Desgewenst kunt u periodiek van ons een rapportage met daarin uw tussentijdse resultaten ontvangen.

Bij het uitbesteden van de administratie komt u over het algemeen met uw administratie naar ons toe.

Het omgekeerde is ook mogelijk. U vindt het prettig dat wij bij u op locatie de administratie komen verzorgen? Ook in dat geval verlenen wij de diensten die behoren bij het voeren van een administratie, het samenstellen van een jaarrekening en het doen van fiscale aangiftes.

Administratie

Aan het einde van het jaar stellen wij voor u uw jaarrekening op en indien nodig uw publicatiestukken. De jaarrekening geeft u een overzicht van uw behaalde resultaten van het afgelopen jaar en van uw financiŽle positie. Eveneens zal de jaarrekening als basis dienen voor uw aangifte inkomstenbelasting. 

Hoewel het niet altijd vereist is, zijn er ondernemers die een jaarrekening willen met een verklaring van een gecertificeerd accountant. Wij werken samen met een gecertificeerd accountant die, indien gewenst, kan zorg dragen voor een verklaring bij uw jaarrekening.

Jaarrekening

Wij verzorgen voor u de volgende aangiftes:

- omzetbelasting

- loonheffing

- inkomstenbelasting

- vennootschapsbelasting

Indien nodig, dienen wij bezwaar- en verzoekschriften in bij de belastingdienst.

Ook voor overige fiscale adviezen kunt u bij ons terecht.

Belastingen

Personeel in dienst? Wij regelen voor u de totale salarisadministratie, zoals het aanmelden bij de betreffende instanties en het aanvragen van een loonbelastingnummer.

Periodiek verzorgen wij voor u de loonstroken en de aangifte loonheffingen. Aan het einde van het jaar sturen wij de jaaropgaven naar de belastingdienst en uw werknemers.

Indien het nodig is, kunnen wij u ook van dienst zijn bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst en een personeelsreglement.

Salarisadministratie

Ons adres:

A. Hofmanweg 5A

2031 BH  HAARLEM

 

Detachering

Het kan zijn dat u door ziekte of bijzondere omstandigheden tijdelijk behoefte heeft aan extra ondersteuning of gewoon tijdelijk wat extra handen kan gebruiken in bijvoorbeeld een drukke periode. En dan zoekt u op korte termijn een tijdelijke en snelle oplossing. Ook met deze manier van dienstverlening hebben wij ervaring en kunnen u dan ook op deze manier van dienst zijn.

T: (023) 532 31 03

 

E: info@duofinance.nl

Logo2b.JPG

Je kan het doen, je kan het laten en je kan het laten doen!